Island - Ett kargt yttre med ett varmt inre

Att med en SUP-bräda glida fram över vattenytan är både avkopplande och roligt. Därför är det en mycket bra idé att packa med SUP-brädan på campingsemestern för att kunna göra små upptäcktsfärder. Dessutom är det bra motion att paddelsurfa.

Att paddla på en SUP-bräda är en aktivitet som passar dig som både vill ha avkoppling och adrenalinkickar. Att paddla med en SUP är en av det snabbast växande vattensporterna just nu och det bästa är att paddelsurfing passar i princip alla. Det är en aktivitet som passa lika bra till den erfarne surfaren som till novisen. När du ska på semester är det en utomordentlig bra idé att ta med dig en uppblåsbar SUP bräda i bilen. När brädan är uppblåsbar tar det inte lika mycket plats som en vanlig SUP. Det är dessutom enkelt att blåsa upp och sedan tömma den på luft.

“Skärgårdsidyllen lockar med kajak, yoga och SUP-paddling.” Läs mer här

Bra motion som aktiverar hela kroppen

Eftersom stand up paddle är en sport som passar alla kan hela familjen ha glädje av att ta med SUP-brädan på campingsemestern. Tröskeln att komma igång med paddelsurfing är låg och det är verkligen en perfekt aktiviteten att njuta av tillsammans med familjen. När du tar med SUP-brädan på semestern kan du koppla av i solen, ta en kort utflykt och utforska helt nya platser som du utan SUP-bräda inte kan ta dig till. Den stora fördelen med att paddelsurfa är att du får bra motion. Du rör på hela kroppen, tränar balansen och aktiverar många muskler. Du kan även ta med dig andra strandspel som volleyboll och strandtennis för att ha andra aktiviteter.

Stäng meny