Island - Ett kargt yttre med ett varmt inre

Planering är A och O när det kommer till att packa din väska. Det tyngsta i botten, skorna längst sidorna, ömtåliga saker packas ner i skorna, sladdar och övriga kläder rullas ihop och produkter hälls i småflaskor. Vips så har du packat som ett riktigt proffs!

Är det dags för dig att ge dig ut på en efterlängtad resa? Då står du nu inför att packa din väska. Detta är inte alltid fullt så kul och kanske känner du alltför ofta att du nog packat med dig alltför mycket och att väskan känns som ett enda stort nedslag. Med några tips kan du packa rätt inför din Islandsresa och vara redo för ditt livs upplevelse.

Lägg det tyngsta i botten

Önskar du packa som ett proffs? I botten på din resväska ska det allra tyngsta i din packning få ta plats. Hit hör kläder som jeans och tröjor som tar stor plats. På kanterna kan du välja att lägga ner skorna, kom ihåg att lägga dessa i plastpåsar. Nu är det dags för övriga kläder. Ett super tips för den som önskar packa proffsigt är att rulla kläderna. Detta gör att kläderna inte blir riktigt lika skrynkliga, samtidigt som det tar mindre plats. DU kan också planera dina kommande outfits för att slippa överpacka, samt rulla ihop eventuella sladdar som ska packas med.

Utnyttja hela väskan

Det är nu dags för det sista. I strumpor kan du packa ner små saker som är något mer ömtåliga för att sedan lägga dessa i skorna. Nyttja de små flaskorna som idag går att köpa. Ska du iväg på en semester under en vecka eller två räcker det att enbart packa med dig en mindre mängd produkter. Små flaskor sparar utrymme i din väska. Packa ner en lite tygväska om du behöver under resans gång, packa ner småsaker som alltför ofta ger utslag i säkerhetskontrollen och kom ihåg att inte packa ner allt för mycket. Planera! Och du har nu packat din väska som ett proffs.

Stäng meny